Velkommen til Lappeleikens hjemmeside. VALPER FØDT 16 juli 2015.

Welcome to Lappeleiken's homepage. If you want information in English, please call me or send me an email.. ;-)

 

Hyggelig at du besøker siden vår! Den hadde ikke blitt virkelighet uten snille Venke Eggøys assistanse, hun har jobbet og slitt i mange lange timer. Så en stor takk til henne! Og takk til svoger Odd von Porat Fiane for at han gav meg det mest selvfølgelige kennelnavnet!

Vi er et ektepar i 50-årene som bor på et lite småbruk på Løvjomåsheia i Froland kommune, ca 2,5 mil fra Arendal. Vi har god plass rundt oss med skog på alle kanter.

Jeg jobber i Gard, verdens største sjøforsikringsselskap, og min mann er selvstendig næringsdrivende, snekrer, graver, sprenger o.s.v. Han er vokst opp med hamilton støver, jeg med samojed.

Vi brukte nok et år på å bestemme oss for hvilken rase som skulle bli vår første felles hund, og har aldri angret på at valget falt på Svensk Lapphund. Siden far i huset er allergisk var dette et godt valg, han reagerer på katter og litt på Stabijen vår, men ikke på lapp-hunden. Peikko hentet vi da han var 12 uker, hos Linda og Jørn i Sande, Vestfold. 

Etterhvert ville vi ha en hund til, og ville prøve Stabyhund - med tanke på litt mer fart i agility. Men Bonus synes ikke det er så veldig morsomt, hun skjønner ikke hvorfor man skal mase så om det - er det ikke bare å hoppe i vei da? Så hun får gjøre noe enda mer morsomt, nemlig spore. Vi hadde også en skipskatt som levde sammen med Peikko og bonus til han en dag forsvant 12 år gammel.Vi tror han tapte sin siste slosskamp, og la seg til et sted... Spinn gale Sebastian..!

 

                                                      

          

   Peikko og Bonus i gresset.

Gubben på elgjakt.